Keresés
Close this search box.

Egy épület létrejötte csapatmunka, melyben a résztvevő felek közösen alkotnak. Az építészet művészet és szakmai tudás ötvözete. A cél mindig a letisztult, időtálló formavilág megalkotása, megfelelő műszaki tartalommal, gondosan ügyelve a jó használhatóságra.

Az elmúlt 20 év során a jelentősebb projektek meglévő épületek újraértelmezéseként születtek újjá. Fontosnak tartjuk, hogy meglévő építészeti értékeinket lehetőség szerint megőrizzük és fenntartható módon újítsuk meg azokat. Az érték minden használt épületben megtalálható csak meg kell látni bennük a lehetőséget.

A mértéktartó hozzáállással tervezett új épületek hasonlóan magas kvalitást képviselnek. Az egyre növekvő fogyasztás világában elvárás a körforgásos gazdasági szemléletmód alkalmazása. A természet és az épített környezet szimbiózist alkotnak, törekedni kell az egyensúly fenntartására.

A tervezési folyamat kezdetétől a kivitelezés befejezéséig végigkísérjük a projekt folyamatot, kezeljük a hatósági engedélyeztetéseket, részt veszünk az optimális költségkeret kialakításában és annak megtartásában. A tervezés során koordináljuk az egyes szakágakat, minimalizálva a kivitelezés során felmerülő problémákat. 

Tervezés / Projekt koordinálás / Tervellenőrzés / Tervezői művezetés / Műszaki tanácsadás

Partnerek

 

Építészet

M-Teampannon Kft.

kollektív műterem Kft.

Studio Stisze Bt.

CUBO Építészcsoport Kft.

 

Tájépítészet

Objekt Tájépítész Iroda Kft.

Város-Teampannon Kft.

 

Tartószerkezet

Kenese Mérnöki Iroda Kft.

 

Épületgépészet

Komfort Design Kft.

 

Épületvillamosság

Major Projekt Kft.

 

Tűzvédelem

Fire Break Kft.

 

Épületszerkezet

H-design Kft.

 

Épületakusztika

Aqrate Akusztika Kft.

 

Konyhatechnológia

Gauland Bt.

 

Közművek

Pest-terv Kft.

 

Közvilágítás

Tetra-Com Kft.

 

Orvosi gázrendszer

Juhász és Nagy Kft.

 

Geodézia

Geo-Micro Bt.